Hebdetgezien?!

Hebdetgezien?!

Hebdetgezien?! is een dagelijkse Quiz met presentator Arne als presentator. Hij presenteert jullie vanalles: filmpjes, memoryplaatjes, een gekke sms, noem maar op! Het enige wat jullie moeten doen is goed uit jullie doppen kijken. Want daar draait de quiz om. Wie de meeste punten kan verzamelen tijdens de verschillende rondes, mag de gevreesde kleurenronde spelen!

Wil je zelf ook een ronde meespelen uit Hebdetgezien?! Dat kan, klik dan hier om de memorygame te spelen en wie weet, maak jij wel kans op leuke prijzen!

Hebdetgezien?! 20 artikels

00:20
Nieuw seizoen: Hebdetgezien?!
1112 keer bekeken

Ben jij ook verzot op quizzen? En kan jij goed uit je doppen kijken? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat voor Hebdetgezien?! Inschrijven voor de preselecties kan hier.

01:26
Rara Tape Art 6
545 keer bekeken

Twee maten, Jonas en Lucas, gaan creatief aan de slag met plakband. Margot en Kato proberen te raden wat het is!

01:20
Rara Tape Art 2
300 keer bekeken

Jonas en Lucas maken een mooie tekening met enkel plakband.

01:23
Rara Tape Art 8
258 keer bekeken

Jonas en Lucas gaan weer aan de slag met plakband om een prachtige tekening te maken. Quiten en Daan proberen te raden wat het is!

01:21
Rara Tape Art 1
297 keer bekeken

Jonas en Lucas, de twee straatartiesten, maken weer een tekening met enkel plakband. Eva en Bram proberen te raden wat het is! Kan jij het ook raden?

02:09
Nonkel Roger en het boek
157 keer bekeken

Ook vandaag heeft Nonkel Roger een straf verhaal te vertellen! Hij heeft een boek dat de toekomst kan voorspellen. Wanneer je het boek openslaat vertelt het wat er gaat gebeuren. Nonkel Roger geeft het boek een ereplaatstje in het museum, Febe en Louis proberen te raden welke uitspraak juist was!

02:08
Nonkel Roger en het Egyptisch beeldje
54 keer bekeken

Nonkel Roger heeft weer een spannend verhaal over één van zijn ontdekkingstochten. In de Egyptische woestijn heeft hij lang geleden een beeldje opgegraven. Dit beeldje plaatst hij in zijn rekje, Marie en Thibeau proberen te raden welke uitspraak juist was!

02:18
Nonkel Roger en de klok
52 keer bekeken

Nonkel Roger, de beroemde ontdekkingsreiziger, heeft een klok gekregen van een echte Zwiterse klokkenmaker. Maar na 2 dagen stond ie al stil. Toch geeft de klok nog twee ker per dag de juiste tijd nog aan en daarom geeft nonkel Roger de klok een speciaal plaatsje in het museum. Marieke en Bo proberen te raden welke uitspraak juist is!