Hebdetgezien?!

Hebdetgezien?!

Meer over Hebdetgezien?! 21 artikels

Nieuw seizoen van Hebdetgezien?! start vandaag!

Hebdetgezien?! Ja, dat heb je goed gezien! Hebdetgezien?! is terug! De knettergekke quiz met Arne Vanhaecke waar alles draait om goed uit je doppen kijken. Train je ogen, zorg dat je goed wakker bent en strijd mee vanuit je zetel met onze fantastische kandidaten. Supporter tijdens elke ronde voor je favoriet en wie weet verzamelt die wel de meeste punten om de finale te mogen spelen. Hebdetgezien?!

00:20
Nieuw seizoen: Hebdetgezien?!
3870 keer bekeken

Ben jij ook verzot op quizzen? En kan jij goed uit je doppen kijken? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat voor Hebdetgezien?! Inschrijven voor de preselecties kan hier.

01:26
Rara Tape Art 6
1470 keer bekeken

Twee maten, Jonas en Lucas, gaan creatief aan de slag met plakband. Margot en Kato proberen te raden wat het is!

01:20
Rara Tape Art 2
797 keer bekeken

Jonas en Lucas maken een mooie tekening met enkel plakband.

01:23
Rara Tape Art 8
736 keer bekeken

Jonas en Lucas gaan weer aan de slag met plakband om een prachtige tekening te maken. Quiten en Daan proberen te raden wat het is!

01:21
Rara Tape Art 1
758 keer bekeken

Jonas en Lucas, de twee straatartiesten, maken weer een tekening met enkel plakband. Eva en Bram proberen te raden wat het is! Kan jij het ook raden?

02:09
Nonkel Roger en het boek
309 keer bekeken

Ook vandaag heeft Nonkel Roger een straf verhaal te vertellen! Hij heeft een boek dat de toekomst kan voorspellen. Wanneer je het boek openslaat vertelt het wat er gaat gebeuren. Nonkel Roger geeft het boek een ereplaatstje in het museum, Febe en Louis proberen te raden welke uitspraak juist was!

02:08
Nonkel Roger en het Egyptisch beeldje
131 keer bekeken

Nonkel Roger heeft weer een spannend verhaal over één van zijn ontdekkingstochten. In de Egyptische woestijn heeft hij lang geleden een beeldje opgegraven. Dit beeldje plaatst hij in zijn rekje, Marie en Thibeau proberen te raden welke uitspraak juist was!