Hebdetgezien?!

Hebdetgezien?!

Hebdetgezien?! is een dagelijkse Quiz met presentator ARNE en zijn 'knotsgekke super coole' assistente KARINA.

Alles draait rond 'zien' en 'gezien hebben'. Goed opletten dus tijdens de filmpjes, de gevreesde kleurenronde en presentaties in de studio!

 

 

 

 

Hebdetgezien?! 20 artikels

00:20
Nieuw seizoen: Hebdetgezien?!
667 keer bekeken

Ben jij ook verzot op quizzen? En kan jij goed uit je doppen kijken? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat voor Hebdetgezien?! Inschrijven voor de preselecties kan hier.

01:26
Rara Tape Art 6
418 keer bekeken

Twee maten, Jonas en Lucas, gaan creatief aan de slag met plakband. Margot en Kato proberen te raden wat het is!

01:20
Rara Tape Art 2
238 keer bekeken

Jonas en Lucas maken een mooie tekening met enkel plakband.

01:23
Rara Tape Art 8
202 keer bekeken

Jonas en Lucas gaan weer aan de slag met plakband om een prachtige tekening te maken. Quiten en Daan proberen te raden wat het is!

01:21
Rara Tape Art 1
231 keer bekeken

Jonas en Lucas, de twee straatartiesten, maken weer een tekening met enkel plakband. Eva en Bram proberen te raden wat het is! Kan jij het ook raden?

02:09
Nonkel Roger en het boek
129 keer bekeken

Ook vandaag heeft Nonkel Roger een straf verhaal te vertellen! Hij heeft een boek dat de toekomst kan voorspellen. Wanneer je het boek openslaat vertelt het wat er gaat gebeuren. Nonkel Roger geeft het boek een ereplaatstje in het museum, Febe en Louis proberen te raden welke uitspraak juist was!

02:08
Nonkel Roger en het Egyptisch beeldje
51 keer bekeken

Nonkel Roger heeft weer een spannend verhaal over één van zijn ontdekkingstochten. In de Egyptische woestijn heeft hij lang geleden een beeldje opgegraven. Dit beeldje plaatst hij in zijn rekje, Marie en Thibeau proberen te raden welke uitspraak juist was!

02:18
Nonkel Roger en de klok
47 keer bekeken

Nonkel Roger, de beroemde ontdekkingsreiziger, heeft een klok gekregen van een echte Zwiterse klokkenmaker. Maar na 2 dagen stond ie al stil. Toch geeft de klok nog twee ker per dag de juiste tijd nog aan en daarom geeft nonkel Roger de klok een speciaal plaatsje in het museum. Marieke en Bo proberen te raden welke uitspraak juist is!